img

Благо ВИП-а спестил 5 бона от връзката си със Златка!

/
/
/
596 Views

Благой Георгиев е склонен да даде точно 5 000 лева на някоя популярна дама, стига да е съгласна за пред медиите да се представя като неговото гадже, узна trg.

До този метод Джизъса е прибягвал в моменти, в които персоната му залязва изпод светските прожектори. Целта му била съвсем конкретна и ясна – да не спира да се говори за него в медийното пространство. Да бъде известен и позициите му да не се губят е нещо като негова фикс идея, за осъществаването на която отпускал щедри средства.

И ето каква схема прилагал:

Уговаря се с ВИП персона от женски пол да й даде 5 хилядарки, а в замяна искал да получи съгласието й ПР-ът му да пуска слухове, че екс футболистът и тя имат връзка. Доказано работещ метод, за да бъдеш непрекъснато в устите на хората и това да ти носи слава и дивиденти.

В подобен рекламен ход Благо инвестирал кинти и при „отношенията“ си с Гери-Никол преди да се залюби със Златка. Само че там много бързо се разбра, че връзка няма, въпреки че двамата не потвърдиха, но не и отрекоха, че са имали вземане – даване. Но така и никой не ги засече в ситуация, в която двамата са интимни, или изобщо да са заедно.

Джизъса действал по метода си не само сега, а от години. Затова мнозина се усъмниха в началото на връзката му със Златка, че двамата са се събрали по взаимна изгода и за да вдигат шум около себе чрез мнима връзка.

Там пламна любов. За сега. И Благо спести едни 5 бона, тъй като се хвана за една от най-скандалните ни популярни дами, която му осигури трайното място в медиите. Съвсем безплатно. А и общата им простотия в „Биг Брадър“ също ги направи доста актуални.

Стана ясно, че двамцата не са сами на почивка в Дубай. Към компанията им се присъединиха продуцентът на „ВИП и Биг Брадър“ Радо Тушев и Азис, за които се предполага, че имат интимна връзка. Преди години Райкова и Краля на поп фолка имаха спречкване в дискотека, при което той я нарече „селянка“, а тя му раздаде тупаници. Очевидно пререканията и омразата между тях са останали в миналото.

Източник: ХотАрена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook