img

Бизнесмен хипнотизира кози във „Фермата“

/
/
/
410 Views

Собственикът на агенция за недвижими имоти Митко Калайджиев стимулира козите в риалитито „Фермата: Нов свят“ да дават повече мляко с хипноза, видя trg.

Докато домакинята-сомнамбул Красимира Цочева доеше едно от животните, Митко го яхна, започна да го гали нещо по главата и да му говори на ушенце

„Отпусни се сега. Минаваме с теб в царството на доенето. Като броя от 10 към 1 ще започнеш да даваш много мляко!“, призова Митко.

Въпреки факта, че е син на общински съветник и винаги е поддържал висок стандарт на живот, Калайджиев е изкарал скромно детство на село. „Старо козарче съм аз! Това с броенето от 10 към 1 съм го правил и друг път, само че тогава хванах кърлеж. Спах при козите на баба и се събудих с това огромно нещо на главата, мислех, е че е рана. Месец по-късно кърлежът беше станал гигантски, едва го махнаха“, разказа с усмивка Митко.

Докато редеше нежни слова на козата, тя притвори блажено очи и Калайджиев я побутна да не заспи. „Толкова си харизматичен, че я препрарира!“, подкачи го Красимира. Импровизираната шоу програма на Митко в обора продължи с комплименти към друг член на стадото – Марчето, чиято брада кокетно бе сплетена на плитка.

„Марче, ти си модна икона! Я да ти видя зъбите! Искаш ли да ти сложим брекети? Довечера можем да ти измием зъбите с паста. И малко вкаса на перчема можем да ти сложим“, редеше обещания Митко, докато козата се галеше в него като кученце.

Бизнесменът реши да й попее, а Красимира прихна да се смее на избора му на репертоар за серенада – „Цвете мое“ на Слави на Трифонов. „Добър вечеер, коза моя!“, вживя се в изпълнението Митко, а приятелката му отсече: „Ти си говорещият с кози, Димитре!“.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook