img

Бившата съпруга на Плевнелиев с разтърсващо признание: Срамувам се, че му бях жена

/
/
/
322 Views

Юлияна – бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него, научи trg. Госпожата се срамува, че е делила един покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката.

И недоумява как е издържала цели 17 години, преди да се реши да го напусне, пише столичен седмичник.

Изоставената съпруга си давала сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава още по времето, когато той властвал на „Дондуков“ 2. Затова и не искала да го придружава по официални мероприятия и категорично отказвала да се афишира като президентша.

„По-добре хората да не ме свързват с този човек“, споделяла тя пред приятелския си антураж. И допълвала, че е загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове, пише изданието.

И след развода от 2017-а година Юлияна продължила да се срамува от Росен. Тогава вече я възмущавали не толкова издънките му, а парадирането му с новата му любов.

Плевнелиев започна да дава съвместни интервюта със синоптичката Деси Банова по телевизии и печатни издания, в които двамата обясняваха колко са влюбени един в друг, разказваха куп подробности за трепетите си и предизвикаха снизходителни усмивки.

„Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил“, ядосвала се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.

„Питайте си го него най-добре на какво се дължи идиотската промяна в поведението му? Може да оглупява покрай Деси Банова… С Росен вече нищо не ме свързва. Даже съм забравила, че сме били семейство“, казвала Юлияна.

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook