img

Бивша анорексичка превърна тялото си в машина за пари (СНИМКИ)

/
/
/
1269 Views

32-годишната Аманда Елис Лий от Калифорния, която в своето детство е била анорексичка, за първи път привлече общественото внимание през 2014 г., когато публикува в социалните мрежи снимки на нейните супер извивки в спортни клинове и сутиени, припомня trg.

 Оттогава сертифицираната фитнес треньорка придоби армия от Instagram фенове. В мрежата тя ежедневно публикува провокативни снимки на привлекателното й тяло по бельо. Това пише Daily Mail.

Бивша анорексичка превърна тялото си в машина за пари (СНИМКИ)

През 2015 г. съблазнителната блондинка събра първия си милион последователи в Инстаграм. И въпреки че според Аманда тя първоначално е планирала да направи профила си по-фитнес ориентиран, после осъзнала, че без съмнение откровените снимки предизвикват интерес. Аманда помолила майка си Олинда Филдс да стане неин личен фотограф и оттогава неразделните майка и дъщеря ежедневно публикуват в социалните мрежи най-успешните снимки на американската красавица.

Първо двете жени избират най-изгодните светлина и ъгъл за снимката и преди да я публикуват, момичето трябва да ги ретушира ​​чрез фото приложения, за да станат лицето и тялото й 100% идеални. И всичко това не е напразно: най-популярните снимки на Аманда набират средно 600 000 харесвания, а по-малко харесваните от потребителите се борят за оценка от 300 000 лайка.

Бивша анорексичка превърна тялото си в машина за пари (СНИМКИ)

Доста бързо, различни популярни марки се заинтересуваха от профила на Аманда.

За първата си реклама за известен чай жената получила 3 ​​300 долара. А сега, четири години по-късно, красавицата от Калифорния печели по 20 000 долара за всяка публикация с реклама на някакъв продукт.

„Фитнес снимките са много красиви. Но когато разбрах, че снимките на тренираното ми тяло по бельо набират толкова много харесвания, реших да печеля пари от това. А успехът ми надмина най-големите ми очаквания“, каза Аманда в интервю за Cosmopolitan.

Бивша анорексичка превърна тялото си в машина за пари (СНИМКИ)

Въпреки, че Аманда носи основния си доход за реклама в социалните мрежи, тя не забравя за професията си като фитнес инструктор. Аманда посещава фитнес залата не по-малко от пет дни в седмицата и прави 90-минутни силови тренировки. Освен това почти всеки ден спортната звезда тренира клиенти. За час Аманда получава 350 долара.

Бивша анорексичка превърна тялото си в машина за пари (СНИМКИ)

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook