img

Бил Клинтън призна за Моника Люински СНИМКИ

/
/
/
197 Views

Бил Клинтън разкри защо е правил орален секс с Моника Люински, научи ТРГ.

 Бившият президент на Съединените щати признава за изневярата в нов документален филм, чието заглавие е „Хилъри”.

Клинтън разкри пред камерата, че чрез връзката си със стажантката в Белия дом Моника Люински се опитал да се справи с огромното напрежение, на което бил подложен по това време.

Бил Клинтън призна за Моника

Неговата връзка с Люински през 90-те години едва не прекрати президентството му, а нея превърна в „най-мразената жена в света”.

Във филма той си припомня момента, в който признава на жена „какво точно се е случило” и разказва, че се е „почувствал ужасно от всичко това”.

Клинтън разказва: „Отидох при нея, седнах на леглото и разговарях с нея. Разказах й абсолютно всичко. Тя ми каза, че трябва да съобщя това и на дъщеря ни Челси. Отидох при нея и го направих. Беше ужасно”.

Бившият господар на Белия дом разкри, че двамата със съпругата му Хилъри дълго време след това са посещавали психоаналитик, а това било едно от най-трудните неща, които той някога е правил.

Бил Клинтън призна за Моника

Хилъри също разказва във филма за това как се е почувствала в този момент: „Бях съкрушена. Не можех да повярвам. Толкова силно бях наранена, че просто не можех да повярвам. След това започнахме да посещаваме брачен психоаналитик и разговорите бяха болезнени, силно болезнени”.

Бил Клинтън призна за Моника

Моника Люински беше на 22 г., когато прави орален секс с 49-годишния тогава президент. Бил Клинтън беше държавен глава на САЩ от 1993 до 2001 г.

Превод от в. „Дейли мирър“

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook