img

БГ любовница сви бижута от вдовица на английски режисьор, след като я преби с тръба и чайник

/
/
/
592 Views

Българска бивша любовница на известен британски режисьор е в ареста на Острова, обвинена, че е пребила и ограбила вдовицата му, научи trg.

48-годишната Гергана Георгиева е причинила телесни повреди на 77-годишната вдовица на Майкъл Уинър, Джералдин, а след това е задигнала кеш и бижута на обща стойност 150 000 паунда.

Джералдин, за която Уинър се оженил през 2011 г., е претърпяла сериозни наранявания по главата, след като е била бита с метален прът, удряна с чайник, а накрая е била оставена завързана в апартамента си в Найтсбридж, Централен Лондон.

„Бях сигурна, че ще умра“, коментира вдовицата. Нападението се е случило през 2015 г., а от тогава до сега текло разследване. Георгиева, която е личен треньор по фитнес, е била арестувана и разпитана пред мирови съдия в четвъртък, 6 юни. Причината за ареста са открити лични приинадлежности на Майкъл и Джералдин Уинър в нает от нея гараж в Брентфърд, Западен Лондон, писа „Телеграф“.

Българката, която има и британски паспорт, ще бъде в ареста до следващото съдебно заседание на 5 юли.

Пред съдията Георгиева разказала, че е имала интимна връзка с Уинър в периода 1999 – 2002. От тогава изпитвала силна омраза към вдовицата на бившия си любовник. Станало ясно и че непосредствено преди самото нападение Георгиева е шпионирала Джералдин и проследявала ежедневните й активности, като за тази цел носела перука.

Майкъл Уинър починал от рак на черния дроб на 77 години през 2013 г. Кариерата му в киното продължава повече от 50 години и е създал над 30 филма.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook