img

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

/
/
/
247 Views
loading...

Безспорно всички – и жените, и мъжете, губят ума и дума от хубавото и секси бельо. То е една от предпоставките се красива визия, а и може да разпали страстите в леглото се секунди. Разбира се неподходящото бельо от своя страна може не само да развали визията на жената, а да накара един мъж веднага да се откаже от мисълта да свали бельото й.

Една от най-неприятните визии, които и жените, и мъжете, не харесват е тъй наречената „камилска стъпка”. Тя се появява когато дадена жена е с панталон, който толкова силно се е впил в интимните й части, че женския полов орган направо „изпълва”, разделен на две.
Сега обаче се появи бельо, от което всички изгубиха ума и дума. И то не защото е супер секси, а защото е безумно (да си го кажем направо) грозно и странно

И така – странната мода се появи в Азия. Защо обаче никой не знае. Факт е обаче, че азиатките направо полудяха по гащички, който имат вградена „камилска стъпка”.

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Странният аксесоар се продава като топъл хляб в големите интернет портали като eBay и Amazon. А всяка мераклийка може да се сдобие с него само срещу 8,50 долара.

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

И ако си мислите, че странностите свършват до тук, то сериозно грешите. Оказа се, че и мъжете си купуват това идиотско бельо. Според някои това е защото така пък техните генитали изглеждали по-големи… или по-специално топките им.

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Дали обаче всичко това е секси или си е направо идиотско е въпрос на лично мнение.
А вие какво мислите за тази странна мода? Бихте ли си купили подобно нещо? Споделете с нас в коментарите!
Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!