img

Бежанци изнасилвали брутално непълнолетни момичета във Финландия и се скрили в Германия

/
/
/
1170 Views

Финландия се тресе от жесток скандал, свързан с бежанци. Историята е наистина брутална! Както съобщава Frankfurter Allgemeine, във вторник немската полиция е успяла да задържи 25-годишен бежанец, който бил обявен за международно издирване.

На тази новина можело и никой да не обърне внимание – от началото на миграционната криза през последните пет години „новите европейци“ са чести герои на криминалните хроники, но този път престъплението било такова, че да изкара мнозина от кожата им.

Всичко започнало на другия край на Евросъюза във финландския град Оулу, където преди време дошла група бежанци. Вместо да се интегрират в обществото, те започнали да налитат на местните момичета. Запознавали се с тях в социалните мрежи, а след това срещите „на живо“ често прераствали в сексуални набези.

До момента е известно за поне три техни жертви, всичките по-млади от 15 години. Един от случаите, обаче, е особено брутален – непълнолетното момиче било насилвано в продължение на месец и повече – жертвата на бежанците се бояла да разкаже за това какво се случва с нея, докато те я изнудвали, че ще пострада и така тя се връщала при тях отново и отново.

Когато полицията все пак започнала да разследва случая, се оказало, че насилниците са успели да избягат от страната и те били обявени за издирване. Така единият от тях бил задържан в хода на мащабна международна операция в Германия. Останалите все още се издирват, подробности и имена на жертвите не се съобщават с цел защита на данните им.

Това далеч не е първото подобно, ужасяващо престъпление. Преди две години – през декември 2016 година полицията арестува мигрант от Афганистан, който изнасилил и убил 19-годишната студентка Мария от Фрайбург. Момичето било дъщеря на влиятелен чиновник, заместник шеф на юридическия отдел на Еврокомисията.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook