img

Без Преслава на концерта на „Пайнер“: Вижте каква е причината

/
/
/
371 Views

Преслава също няма да се изяви на концерта на „Пайнер“, научи trg

По традиция всяка година в началото на месец декември музикалният гигант „Пайнер“ събира на една сцена най-популярните имена в жанра. Но тази година две от най-актуалните изпълнителки няма да уважат събитието.

Първа за отсъствието си съобщи Емилия. Блондинката сподели в мрежата, че тази година няма да е част от грандиозното събитие. Тя поясни причините за своето отсъствие, за да избегне спекулациите по въпроса. Емилия сподели, че решението е взето единствено от нея. Заради натоварения си график и останалите проекти, по които работи, звездата е преценила, че е по-добре да се съсредоточи върху самостоятелните си ангажименти.

Преслава също последва примера й. Добричлийката обяви в мрежата, че и тя няма да бъде част от концерта и поясни каква е причината за отсъствието й.

“За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях.

Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти“, гласи съобщението на Преслава.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook