img

Бесен гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец

/
/
/
161 Views

Гражданин, живеещ на ул. „Петко Д. Петков“ в странджанския град Средец разбуни страстите на сесията на Общинския съвет, нахлувайки с черна найлонова торба в момента, когато съветниците обсъждаха мерките за справяне с последиците от поройните дъждове, съобщава “Флагман”.

С вид на разярен бик той премина през редиците на партийните групи и се изправи пред деловия президиум, където седяха председателят на местния парламент Динко Цъцаров и кметът Иван Жабов.

„Как може 15 години да живеем без проблем и след като приключи ремонтът на канализацията на улицата ни, да се налага да живеем в страх от най-малкия дъжд?! Какво е обяснението на администрацията?! Проектът ви е изпълнен, но дали е изпълнен правилно?! И ако не е – кой е отговорен ей за това нещо?“, разкрещя се той, след което вдигна торбичката на масата  и показа кафяво съдържание с тегло около два-три кг.

Субстанцията бе с вид на смес от кал и фекалии.

Редът в залата обаче не бе нарушен. Кметът и екипът му бяха подготвени за атаката, защото протестиращият с гнусотията гражданин бе в залата заедно с още двама души от същата улица – добре познати на администрацията.

От екипа на проекта по прокарването на канализацията през 2014 г. обясниха, че дейностите са извършени качествено и че тръбата е с достатъчно голям диаметър, за да поеме отпадните води на къщите по улицата. Проблемът бил в това, че именно живущите във въпросните сгради не са се включили в правилния отсек. Обвиненията продължиха и със съмнения, че намиращ се наблизо мост бил с непочистено по вина на общината намиращо се под него корито, като гневните хора не искаха да чуят, че просто излелият се дъжд е бил с интензитет, който е невъзможно да се поеме от нормалната канализация.

Протестиращият със смърдящата торбичка се казва Стоян, местните не можеха да ни кажат с какво точно се занимава.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!