img

Бебето на Антония Петрова излязло със страшни болки за майката

/
/
/
625 Views

Антония Петрова вече е майка, но раждането никак не е било лесно, разбра Трг!

Антония Петрова родила по естествен път, въпреки съветите на лекарите, че бебето й е твърде голямо и трябва да предпочете секцио.

Напомняме, че Мис България съвсем скоро стана майка на син, а днес вече е активна в социалните мрежи и споделя новини за себе си. До нея в болницата бил съпругът й Ивайло Батинков, който още преди месеци твърдо заявил, че ще присъства на раждането.

Той е лекар и шокът, който изпитват повечето татковци при престоя си в родилната зала, нямало да го споходи. Правистката обаче все още пази в тайна как се казва първородният й наследник. По всяка вероятност го е кръстила на себе си, защото той дойде на бял свят точно на Антоновден, пише HotNews.bg.

Сигурно е, че раждането не е минало лесно, защото бебето е било твърде голямо и е излязло по естествен път. Нещо, което няма как да не е причинило огромни болки на родилката.

Не е ясно защо Антония Петрова е пренебрегнала съветите на лекарите за секцио. Най-вероятно е искала да не й остане белег, а и да се възстанови по-бързо.

Не е изключено двамата с Батинков да планират и ново бебе в скоро време, а след секцио не може да се забременява поне две години.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook