img

Бареков за „Господари на ефира“: Просташко шоу, лайномет!

/
/
/
321 Views
loading...

Николай Бареков се оказа поредният, който скочи на „Господари на ефира“!

От доста дни вече „Господари на ефира“ е атакуван от кого ли не заради пародията, която сътвори репортерът Димитър Върбанов. Уволнението му не успя да спре по никакъв начин критиците, сред които се нареди и Николай Бареков.

Евродепутатът направо срина предаването на Нова телевизия с обидни квалификации по негов адрес. Освен това той обиди и зрителите му, които счита за посредствени хора.

За да подсили ефекта от всичко това, бившият журналист публикува и снимка на кадри на шоуто, на която ги оприличава на мутри.

Бареков за „Господари на ефира“ Просташко шоу, лайномет!
 

“Господарите”, тоест Слугите на ефира, бяха дълго време перфектното оръжие-лайномет на ГЕРБ и Господаря им за “опраскването” с долнопробен кич на неудобните. Често ги приравняваха с разни амбулантни измамници и шавливи бабички. Едно просташко и елементарно шоу, предназначено за елементарна и непретенциозна публика. Този пошъл фарс на халваджийките продължи достатъчно дълго, докато на се самоубиха със собствената си отрова – фалша, посредствеността и измамата. Агонията на тези прасета ще продължи, докато Нова си прави оглушки и ги държи в кочинката си за кефа на Господаря. За такива народът е произнесъл присъдата си: Лаком гъз кръв се-ре.

А това е стоп кадър от прекрасния репортаж на един влогър Любо Жечев Поаро, който иска да зададе 2-3 въпроса към пишман продуцента Джучи Халваджиян, но вижте каква камара от мутри, репортери с вид на мутри и секситарки брани прочутият Джучи от неудобните въпроси. Правят се на тигри, крият се като мишки магаретата недни от един влогър с мобилен телефон за камерка. Лицемерие, двоен морал от “моралната полиция” на Бандустан.“ – написа Бареков във Фейсбук профила си, без редакторска намеса.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!