img

Бареков: 10 000 лева от държавата за всяко новородено българче! (виж тук)

/
/
/
546 Views

Николай Бареков е убеден, че можем да се справим с демографския проблем, узна trg!


Евродепутатът Николай Бареков предлага държавата да предвиди 10 000 лева за всяко новородено българче. Както и минимален доход от поне 1000 лева за образовани родители. Ето какво заяви той преди часове:

Бареков 10 000 лева от държавата за всяко новородено българче! (виж тук)

 

Бареков иска да се дават по 10 бона за всяко новородено българско дете

„Пет хиляди (5 000) новородени българчета по-малко през втората година от управлението на псевдопатреотите, чиито вице Валери Симеонов отговаряше за демографската политика!

Когато фактите удрят през устата и гадовете мълчат. Добре, че майките го прогониха с камъни. Сега трябва да прогонят и Шкембето заедно с шмиргела му Джамбзаина.

Ако наистина България се управлява от Консерватори и “Българите са на първо място” – трябват няколко важни стъпки за ликвидиране на демографската катастрофа.

Гарантиране на минимален базов доход от поне 1000 лева за образовани родители на малки деца и новородени. Бонус от по 10 000 лева минимум от държавата за всяко новородено българче.

Повече пари за подкрепа образованото майчинство и въвеждането на образователен ценз за социалните помощи. Просто е и не струва скъпо.

Особено на фона на 4 милиарда, изхарчени от “излишъка” за 8 самолета и за магистрала, която ще строят без обществена поръчка, финтирайки законите“, заяви Николай Бареков.

Признаваме, че идеята му е прекрасна. Остава само да се реализира и на практика, но тепърва ще видим това…

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook