img

Български чакръкчия изуми лекарите в Чикаго, успя да смени физиономиите им

/
/
/
889 Views

След няколко месеца в изключително тежко състояние на Надя Станилова от Чикаго ѝ предстои тежка операция на гръбначния стълб.

Това е решението на трима американски специалисти. От доста години жената работи като медицински работник в дом за стари хора в Чикаго и докато помага на един от старците да стане, усеща адска болка в гърба, пише БЛИЦ.

От този миг насетне тя почти не може да ходи, болките са денонощни, не може да спи и започва да обикаля клиниките. Изписват й таблетки, мазила, инжекции, но болките не отминават. Личната й лекарка дори я праща до китаец, който се занимава с акопункура, но и това не помага. От неговото лечение на Надя й остават само белезите от вендузи, болките обаче не отминават. Така се стига до решението на американските специалисти да оперират българката, за да отстранят проблема, който според тях е в гръбначния стълб.

Близки на Надя от Димитровград я съветват да се обърне към Стайчето, известен чакръкчия и мануален терапевт от кв. „Черноконево” в Димитровград, който прави масажи на хасковските хандбалистки.

Така семейство Надя и Станислав спешно се връщат в България и попадат при Стайчето. Лечебният процес при него трае не повече от… минута. Той намира прищипания нерв и го освобождава само с едно натискане на палеца.

Дори не усетих болка, разказва Надя, той само натисна на болното място и от това натискане болката ми изчезна. След това направихме видеовръзка по скайпа с тримата доктори, които ми препоръчаха операцията. Те не можеха да повярват, че аз танцувам. Дълго време им обяснявахме какво значи прищипване на нерв, явно не бяха наясно с думата, не им е позната. Но съм горда от това, че Стайчето успя да смени физиономиите им…

Феноменалният лечител можете да откриете в Хасково – зала „Спартак“ от вторник до петък през седмицата!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook