img

България забрави за Виктор Стоянов! Дамите луднаха по новият Ерген Евгени

/
/
/
501 Views

Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи.

В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив чаровник от Пловдив, припомня ТРГ.

Ще взема да се запиша… Ще си почина малко от децата и мъжа ? Всеки ден ще ме хранят, ще ме поят там, и само една една седмица да изкарам пак си е оферта

Много е готин. Хубаво е, че има и такива участници, които не са си махнали космите от ръцете и тялото им произвежда тестостерон, а не си го бият с инжекции.

Страшно красиво момче са избрали и този път ❣️ Не знам срещу каква пара́ хонорар ?това интелигентно, талантливо, възпитано, с добродушно излъчване момче пловдивчанче ??Евгени Генчев се е съгласило да участва, но жив и здрав да е

Гледах му скорошно интервю и съм възхитена! Възпитан, интелигентен, усмихнат, чаровен, талантлив! Прекрасен избор за новия сезон! Дано има и подходящ кастинг от дами за такъв класен, млад мъж!

Освен, че му симпатизират, но се и притесняват за него, когато влезе в компанията на толкова красиви дами, за които той ще е единствен и те ще включат всичките си оръжия да спечелят сърцето му.

Дали осъзнава в какво се е забъркал? Аз повече се вълнувам какви топ меркантилни инфлуенсърки ще са събрани да се излагат публично ?

Физиономията му казва ‘ защо по дяволите се записах ?

За съжаление, жените,които ще влязат там, не вярвам да търсят любов. По-скоро за да добият популярност.

Още преди старта на предаването, фенките на музиканта растат и ще бъде интересен сблъсъка на мнения, когато станат ясни и дамите участнички.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook