img

Азис направи голямо признание и разкри за какво е лъгал цял живот!

/
/
/
804 Views

Азис най-сетне реши да разкрие истината за себе си.

Всички си спомняме как започна кариерата на Азис. Провокативното му поведение и бруталното демонстриране на обратни наклонности, бракът с Китаеца и скандалните билбордове… Всичко това вече е в миналото и на предем план е отслабналия и възмъжал Васил. Днес той е на върха на славата си не само у нас, но и в съседна Турция.

А това му даде смелостта да направи едно признание, което е чакано от години. Точно както всички предполагаха, цялото поведение и имидж на Азис са били просто поза, начин да привлече вниманието върху себе си. И определено му се получаваше! С дълги години живот в мъжа той спечели любовта на хиляди, а днес търси извинение, че ги е лъгал така нагло.

Азис призна истината, която отдавна знаем

Днес певецът споделя, че е успял да израсне и да разбере, че не е нужно да си ужасен хомосексуалист, да да ти обърнат внимание. Въпреки това, той не съжалява за първите си стъпки в шоубизнеса. Сега Азис не се нужда от провокация, защото иска да впрегне спечелената си с пошлост слава в една добра кауза, пише hotarena.net.

Азис иска да прави творчество със социална кауза и поредната му стъпка е хитът „Мотел“. С него той засяга темата за расизма, на който самият той е бил жертва. И за да покаже, че наистина е различен, избра години наред да се прави на клоун…

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook