img

Астроложката Тамара Глоба съветва: Ако намерите тези 5 неща на улицата, не ги взимайте, носят беди

/
/
/
611 Views
Когато намерим нещо интересно на улицата, обикновено му се радваме, защото според поверието би трябвало да ни донесе късмет. Така ли е обаче винаги?

Не всяка намерена вещ е приятен подарък на съдбата. Много от тях притежават негативна енергия и ни носят беди и неуспехи.

Човек си взаимодейства с предметите, които докосва. Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия, а пренесени в дома, да повлияят на цялото му семейство и да предизвикат сериозни проблеми. Ако сте се сдобили с такава вещ, трябва незабавно да се отървете от нея.

Огледало

Този предмет е погълнал енергията на предишния си собственик, а сега се готви да погълне и вашата. Ако аурата на предшественика Ви е била отрицателна, тя ще повлияе и върху Вашата.

Пари

Чужди пари също не се взимат, но това правило рядко се спазва. Повечето хора, ако намерят 5 лева на земята, бързат да си купят нещо с тях и дори вярват, че ги е споходил късметът. Енергията на тези пари обаче може да повлияе отрицателно на Вашите собствени спестявания.

Скъпоценности

Подобно е положението и със скъпоценностите и бижутата, които може да намерите на плажа или на тротоара.

Часовник

Дори и часовниците може да развалят хармонията в дома ви.

Дреболии

Иглички, копчета, декоративни украшения – въпреки че не вършат никаква работа, някои хора ги прибират, без да подозират, че могат да им донесат нещастията на тези, които са ги загубили.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!