img

Астроложката Ива Иванова: Измами ни дебнат до 20 ноември заради ретроградния Меркурий

/
/
/
237 Views

До 20 ноември ще се намираме под влиянието на ретрограден Меркурий, съобщава астроложката Ива Иванова, научи ТРГ

По нейни думи този период ще бъде особено опасен за всички, защото ни потиква да правим глупости. Тя предупреждава, че трябва да бъдем особено внимателни и бдителни, най-вече ако ще подписваме нови договори.

„Кои от хората около нас ни стават много близки. Може някой да ни постави в ситуация, след като ни е поканил на вечеря, да поиска услуга от нас. Разбираме в момента или малко по-нататък, че нещата не са точно такива. В периода на ретроградност имаме възможност да направим див скандал на майка си или на хората, които са около нас. Да кажем неща, които не мислим, и след това да съжаляваме. Имаме възможност да се извиним и да поправим. Меркурий ни дава възможност да си купим телефон, който се оказва, че не е този, който сме искали.

В периода на ретроградност на Меркурий може да видим апартамент, за който си мислим, че е жилището на мечтите ни, а след това да се окаже, че нещата не са както трябва“, обяснява още Ива Иванова.

Тя допълва, че действието на ретроградния Меркурий се развива във воден знак и вероятността да бъдем излъгани е много голяма. „В този период интуицията ни не работи както обикновено. По-склонни сме да бъдем излъгани. Създаваме си впечатления и мечти, които не са точно тези, които са ни необходими“, категорична е астроложката. Въпреки това периодът е добър за създаване на неща в сферата на изкуството, смята тя.

„Действието на ретроградния Меркурий ни отделя от действителността и ни дава възможност да разбираме и създаваме произведения в сферата на вечното. Аз съм направила справка и ви уверявам, че по-голямата част от великите поети, писатели, художници, композитори имат ретрограден Меркурий“, казва още Иванова.

Тя обяснява, че това се отнася и за всички, но хората, които се занимават с изкуство и имат ретрограден Меркурий, имат възможност да се отделят от дребните ежедневни глупости, които ни развалят живота, и да видят нещата с Божий поглед. Според нея ретроградният Меркурий в Скорпион ще повлияе най-зле на земните зодии.

„Те са: Телец, Дева и Козирог. Те ще бъдат най-засегнати в този период. За тях се отнася предупреждението да не правят никакви придобивки и да не подписват дългосрочни договори. За водните зодии, ако създават художествено творчество, периодът е много добър. В същото време интуицията им ще работи малко по-забавено.

Най-малко отражение има върху въздушните: Близнаци, Везни и Водолей, и огнените: Овен, Лъв и Стрелец“, заключава специалистката.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook