img

Ани Салич не е на себе си, майка й е много зле!

/
/
/
184 Views
loading...

Ани Салич полага много грижи за болната си майка, научи trg!

Ани Салич не била на себе си заради влошеното здраве на своята майка. Журналистката треперела от притеснение и след като свършвала смяна, бързала веднага да се прибере, за да е около родителката си.

Случвало се да взема леки билкови успокоителни, когато напрежението й дойде в повече, защото в момента се налагало да се справя с домакинството и гледането на щерка си Хана напълно сама. Доскоро големият й син Лазар я отменял в много неща, но той вече е студент в Холандия и учението не му позволявало да си идва често, писа „Ретро“.

Майката на новинарката закъсала със сърцето още миналата година.

Когато за първи път пенсионерката Златка се почувствала зле, Ани веднага активирала връзките си по високите етажи на медицината и й уредила прегледи при най-прочутите специалисти. В крайна сметка се оказало, че Златка се нуждае от животоспасяваща сърдечна операция, която щерка й избрала да направят лекарите в Трета градска болница в София.

За щастие критичният момент преминал без усложнения, а след като била изписана, майката на тв звездата се озовала в следваща болница. Пратила майка си във възстановителен център в Банкя, но въпреки това след няколко месеца възрастната жена отново се влошила.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук
Ани Салич не е на себе си, майка й е много зле!
5 (100%) 1 vote[s]

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!