img

Ангели бродят край Рилските езера

/
/
/
410 Views

Всички планини в България са необикновени по своята хубост и дори най-здравомислещите хора признават, че в тях има много мистика, припомня trg.

Рила е най-високият планински масив и може би затова по върховете ѝ най-лесно се връща споменът за минали прераждания и човек разбира, че живее не един, а безброй много пъти. Създателят на Бялото братство Петър Дънов често говори за прераждането в беседите със своите ученици и последователи.

Когато всички заедно са в Рила планина, Учителя разкрива местата, където човек може да види себе си в предишни животи. Едно от тези места е вътрешният Близнак, който е част от двете свързани помежду си езера Близнаците. Близнаците е четвъртото от Седемте, а вътрешният Близнак е най-мистичното място в района.

Петър Дънов съветвал всеки, който иска да разбере какъв е бил, да остане поне час край езерото и ако душата му е чиста, а мисълта силна, да разбере какво му се е случвало преди.

До вътрешния Близнак човек може да се свърже с ангелите – пазители на планината. Те според Учителя бдят на пост на това място и на съседния връх Харамията. Задачата им е да опазят от злите и тъмни сили не само България, а и целия свят.

„Там има дежурни същества, които работят постоянно и се сменят през два часа, и като по радиопредавател изпращат светли мисли, чувства и висши идеи за изправяне живота на човечеството. Над него винаги има едно светло сияние”, казва Петър Дънов за Молитвения връх.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook