img

Анджелина Джоли бясна заради аферата на Брад Пит с Чарлийз Терон (Вижте защо не понася новата му)

/
/
/
1622 Views

Анджелина Джоли бясна на Брад заради Чарлийз Терон, научи trg.

Анджелина Джоли не може да понася Чарлийз Терон, а новината, че бившият й съпруг се е събрал точно с нея я подлудява. Това гласят последните слухове около звездната двойка.

Повод за войната между двете актриси не е ясна, но е факт, че Анджи никак не харесва последната изгора на мъжа си. Както се говори, причината за това е фактът, че колежката й се изявявала като ужасно лоша майка.

Близки до двете актриси обаче коментират, че проблемът на Анджелина не са родителските навици на колежката й, а нещо много по-сериозно. „Те от години си съперничат. И двете работят към хуманитарни организации и към ООН. И двете имат „Оскари“, само дето Чарлийз получи своята статуетка и за филмова роля, а не само за хуманитарни постижения. И двете са политически ангажирани. Но Анджи вижда в нея съперничка, а не приятелка. И то във всичко. Дори в осиновяването на деца“, споделят от обкръжението им.

От две години звездите дори не си дават труд да крият омразата си една към друга. Анджи побесняла, когато Чарлийз опитала да й отмъкне ролята в „Убийство в „Ориент експрес“. В крайна сметка никоя от двете не играла във филма. После Чарлийз искала главната роля в „Туристът“ с Джони Деп. Този път обаче Анджи успяла да я прецака. Отмъкнала й още една роля — на Злодеида в „Господарката на злото“.

Чарлийз вече имала опит с подобни образи и смятала, че перфектно ще се впише, но Анджелина успяла да я прецака отново. Най-ядосана обаче блондинката била заради коментарите й за връзката с Шон Пен.

Анджи още в самото начало заявила, че това е „катастрофа, която ще завърши зле“. Едва ли е изненадващо, че Чарлийз й го връща с афера с Брад Пит. А всички се чудят как ли ще реагира Анджи, ако слухът се потвърди.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook