img

Алисия влиза в Капките: Певицата в стрес да не се изложи

/
/
/
282 Views

Алисия, може би ще е сред най-големите изненади в новия сезон на „Като две капки вода“, научи trg.

В екипа на шоуто усилено се говори, че певицата ще участва в осмото издание, което стартира на 24 февруари в понеделник. Честа практика е звезди, които са се включили в други формати, да участват в имитатор ското шоу.

Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, които са дългогодишни кадри на Маги Халваджиян, така че няма да е прецедент Алисия да влезе в „Капките“, след като преди месец триумфира в „Маскираният певец“.

Там певицата предизвика истински фурор, още повече, че това беше първото шоу, в което бившата на Валери Божинов прие участва. След „Маскираният певец“ Алисия сама призна, че сега е далеч по-склонна да откликва на покани за подобни предавания и й харесва да се пуска в различни предизвикателства.

А освен това с „Капките“ се надявала, че ще успее да докаже, че наистина има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек, пише „Галерия“.

В миналото издание на „Капките“ голямата изненада поднесе Милко Калайджиев.

Алисия имала сериозни колебания дали да приеме, защото имало огромна страх да не се изложи. Фолк певицата се консултирали с астролог, тъй като се доверява на звездите преди всяко свое по-важно

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook