img

Алекс Кръстева от 2 години чака за мястото на Мариана Векилска

/
/
/
1018 Views

Новата водеща на Би Ти Ви цели две години е точила зъби за мястото на Мариана Векилска.

Симпатичната Александра Кръстева е замествала титулярката в „Тази събота и неделя” Мариана Векилска още през 2017 г. Оттогава чакала момента, в който ще седне за постоянно в нейния стол.

Историята на Векилска и Кръстена доказва теорията, че нещастието на едни носи щастие на други. Звездата на къдрокосата Алекс изгрява точно в най-тежкия за предшественичката ѝ момент – смъртта на нейната майка. След тежко боледуване жената напуска този свят в началото на 2017 г. Векилска не е в състояние да работи в такъв момент и шефовете ѝ проявяват разбиране. Налага се обаче да търсят по спешност човек, който да я замести в предаването, а единствената „налична” в момента е Александра, писа „Уикенд“.

Младата журналистка до онзи момент се е изявявала само като репортерка в сутрешните блокове на Би Ти Ви, има и пренебрежимо малък опит при Светльо Иванов в „120 минути”, където съобщава в ефир зрителски мнения и въпроси. За сметка на това обаче разполага с огромна амбиция, хубаво лице и дълги крака. Всичко това ѝ помага да застане пред камера с нужното самочувствие. Александра се справя идеално със задачата да замества Векилска. Много зрителите я харесват повече от титулярката, която по принцип не се слави нито с кой знае колко фенове, нито с особен професионализъм. Затова хората остават разочаровани, когато следващата седмица Мариана се връща на старото си работна място. Те питат къде е Алекс. Виждат я като водеща обаче чак когато Векилска обявява, че отива да работи в Брюксел.

По информация на „Уикенд” решението на водещата да смени професията е било истински шок за нейните шефове. Твърди се, че го е пазела в тайна до последния възможен момент. Векилска не само че не издавала плановете си, но и уговаряла гости за предаването за януари и февруари, независимо, че е била наясно, че тогава вече ще работи другаде. Никой не очаквал да напусне в края на декември. Оставката ѝ на практика повтаря ситуацията от преди две години – за втори път се налага спешно да се търси човек, който да замества Векилска.

Този път шефовете веднага се спират на Алекс. До последния момент обаче не били 100% сигурни дали са взели правилното решение. Говори се, че бъдещето на новата водеща е под огромна въпросителна. Рейтингите щели да покажат дали ще остане в ефир, или след няколко месеца ще се търси ново лице за предаването.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook