img

Алекс и Ергенът неразделни след шоуто, Виктория се пръска от злоба

/
/
/
496 Views

На стори в Instagram Илиян Найденов опроверга, че има връзка с Александра от „Ергенът“. Тръгнаха слухове за тях от снимка от столичен клуб, публикувана в социалните мрежи. На фотоса се вижда, че двамата се държат за ръце.

Фитнесджията обаче обясни, че това е снимка от рождения му ден, на която той поканил участничката от риалити формта. Алекс обаче му казала, че същата тази вечер ще бъде с най-желаният ерген у нас. Поради тази причина бившият на Джулката поканил и него „на драго сърце“.

„На снимката Алекс просто небрежно е сложила ръката си върху единия ми крак, защото сме нагъчкани на сепарето като сардини. Другата ми ръка е сложена върху другия ми крак, с нея държах пура и снимката така е изрязана, че изглежда така сякаш сме се хванали за ръце. Ние сме просто добри приятели, така да кажем“, обясни още собственикът на фитнес център, както той държи да го наричат.

На сторито той още изказа възмущението си, че медиите пишат и го наричат фитнес инструктор.

„Стига сте писали, че съм фитнес инструктур, защото това е малко нелепо, тъй като е пределно ясно и видимо от ежедневието ми и всичко което качвам, че не съм“, отбеляза фитнесджията. Допълни, че „това, че имам фитнес център и да кажете, че съм инструктор е все едно най-добрият ми приятел да има дискотека и ние да кажем, че той е дижей, барман или хост“.

Той също така отбеляза, че „журналистите у нас се представят на толкова ниско ниво, че са пробили дъното“ и заяви, че ще даде 100 лева на първия журналист, който „скалъпи една кадърна статия“. Също така обеща, че ще сподели съответната статията, за да достигне до колкото се може повече хора.

Източник: Нюз2

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook