img

Албена Вулева се фръцна! Ето какво ще прави с парите от „Брадъра“

/
/
/
710 Views

Албена Вулева разкри, че повече не иска да живее в България. С хонорара си от „Биг Брадър“ тя ще се премести да живее в турския мегаполис Истанбул, при това сама.

В момента тя изкарва парите си от амулети, както и от приложна магия.  В зависимост от сложността на ритуала взима между 200 и 300 лева. Освен това има тапия по право  и дава юридически консултации.

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ обмисля да редактира силиконовия си бюст. „Искам да го направя по-голям, но може и да не се случи, защото като си представя как отново трябва да мина през цялата процедура, ме домързява. Въпросът е дали ще се нахъсам или не. Засега по-скоро пасувам“, споделя тя пред „Уикенд“.

Албена е изключително разочарована, че Wosh MC грабна първото място в „Биг Брадър“.

„34-годишен мъж, който не спря да реве – това не е сериозно. Набираше смелост само в моментите, когато се препочерпваше с алкохол. Алкохолен кураж и агресия! През другото време – блудкавост, сополи и рев. Изумена съм защо се харесва това! Кой се припознава в този образ? Защо никой от зрителите не видя себе си в интелигентния, добрия, смелия! А се припознават всички в хлъзгавия, блудкавия, сополивия… Това ли е техният идол?! Wosh MC си рева и преди 4 години в Къщата, а сега дори цивреше повече. Къде видяхме някакво развитие у него?“, споделя бившата тв водеща.

Въпреки това Албена твърди, че с всички, освен с Я-я и Никита, е в прекрасни отношения. С Wosh също, въпреки горните й думи, и винаги би го поздравила, поговорила с него и пила кафе. За Емануела отсече: „Много симпатичен, приятен, дори интелигентен човек. Имах прекрасни разговори с нея, допаднахме си, силно й симпатизирам“.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook