Последни новини
Home / Скандално / Албена Вулева изригна срещу Динко с брутална снимка, която всички гледат и се чудят – явно не трябва да се закача с майка ѝ!
Албена Вулева

Албена Вулева изригна срещу Динко с брутална снимка, която всички гледат и се чудят – явно не трябва да се закача с майка ѝ!

Скандалната журналистка Албена Вулева определено не си поплюва след старта на поредната порция излагация в ефира, което този път носи името “Big Brother Most Wanted“.

Днес тя отново бе активна в социалните мрежи, като този път пусна повече от скандална снимка на ловеца на бежанци – Динко, който се състезава в предаването заедно с майка й Людмила Захажаева.

На кадъра, който Вулева е публикувала, ямболията ака в селски двор докато разговаря по телефона.

Динко ВълевНе става ясно дали снимката е истинска или е колаж. Към провокативния фотос блондинката е изсъскала: “Този Господин от село Брадъра защо го лиши от външната му тоалетна, с която е свързан чрез своеобразна пъпна връв подаваща се не особено деликатно от задния му двор…?”

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Албена Вулева изригна срещу Динко с брутална снимка, която всички гледат и се чудят – явно не трябва да се закача с майка ѝ!
Оценете публикацията

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!