img

Албена Вулева изригна срещу Уош МС: 34-годишен ревльо, това е несериозно!

/
/
/
650 Views

Албена Вулева не е съгласна с оценката на зрителите на „Биг Брадър“, които връчиха победата на рапъра Уош МС.

„34-годишен мъж, който не спря да реве – това не е сериозно. Набираше смелост само в моментите, когато се препочерпваше с алкохол. Алкохолен кураж и агресия! През другото време – блудкавост, сополи и рев. Изумена съм защо се харесва това! Кой се припознава в този образ? Защо никой от зрителите не видя себе си в интелигентния, добрия, смелия! А се припознават всички в хлъзгавия, блудкавия, сополивия… Това ли е техният идол?! Wosh MC си рева и преди 4 години в Къщата, а сега дори цивреше повече. Къде видяхме някакво развитие у него?“, споделя Албена Вулева в интервю за „Уикенд“.

Въпреки това Албена твърди, че с всички, освен с Я-я и Никита, е в прекрасни отношения.

С Wosh също, въпреки горните й думи, и винаги би го поздравила, поговорила с него и пила кафе. За Емануела отсече: „Много симпатичен, приятен, дори интелигентен човек. Имах прекрасни разговори с нея, допаднахме си, силно й симпатизирам“.

Хонорарът си от шоуто Вулева ще вложи в преместването си в Истанбул. Там тя ще замине да живее сама.

Албена се изхранва с продажбата на амулетите си, прави приложни магии и в зависимост от сложността на ритуала, варира и каква сума ще вземе за това. Взимала е и по 200-300 лева в някои случаи. Тя е и магистър по право и се случва да дава консултации на познати и непознати, но не толкова интензивно.

Брюнетката засегна и темата за корекциите си: „Имам силиконов бюст. Искам да го направя по-голям, но може и да не се случи, защото като си представя как отново трябва да мина през цялата процедура, ме домързява. Въпросът е дали ще се нахъсам или не. Засега по-скоро пасувам“.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook