img

Актьорът Михаил Петров: Аз ще погреба Юлиан Вучков, все пак ми е брат

/
/
/
1548 Views

„Не се притеснявайте за Юлиан… Аз ще го погреба. Отношенията ни са сложни, но все пак ние сме една кръв. Аз съм негов брат, независимо какво се пише по вестниците. И не желая да давам интервюта – разберете ме, че съм разстроен“.

Това заяви във вторник вечерта в разговор с репортер Михаил Петров, който проф. Юлиан Вучков наричаше „моя полубрат“ и засипваше с хули в интервютата си, научи trg.

Петров, който е актьор в Народния театър, в момента търчи по институциите, за да си извади удостоверение за наследник. Вероятно Юлиан Вучков се върти в гроба, но именно омразния му полубрат според закона ще наследи апартамента в центъра на София и авоарите му. Проф. Вучков мислеше до последно как да лиши родственика си от имота, но времето така и не му стигна.

Още в понеделник вечерта – ден след смъртта на проф. Вучков, Михаил Петров се е появил във ВМА и се е легитимирал като единствения жив роднина на прочутия критик и тв водещ и негов законен наследник. Той е забранил на лекарите да дават информация на приятелите на професора за причината за смъртта. Отказал е да се прави и аутопсия.

Вече е взел и ключовете от апартамента на брат си в пресечка на бул. „Витоша“ от момчето, което се е грижело за него – Виктор. Вчера в дома на Юлиан е имало хора, които останали няколко часа и размествали мебели, разказаха съседи.

„Вероятно полубрат му и жена му са търсели пари или завещание“, шушукат в кооперацията.

Опелото на проф. Юлиан Вучков ще е в четвъртък от 12 часа в църквата „Свети Седмочисленици“. Съболезнованията ще приема именно Михаил Петров. Първоначално от телевизия „Евроком“, където Вучков се изявяваше от години, обявиха, че те ще организират погребението, но след появата на наследника този ангажимент се пада на него.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook