img

Актьорът Димитър Рачков съжалява, че е изоставил сцената на театъра заради телевизията

/
/
/
257 Views

Тайна мечта къта в сърцето си Димитър Рачков , научи ТРГ

Любимецът на продуцента Маги Халваджиян много искал да скъса с халтурата и да се влее във високото изкуство – отбелязва изданието. Тези дни той е водил преговори с хора от Народния театър с надежда да му дадат шанс за изява извън тв програмите, в които единствената му работа е да се прави на шут.

Димитър Рачков не се оплаквал от заплащането в хартурите, които го превърнаха в звезда. Той нямал проблеми и с шефа си Маги Халваджиян, който не спира да го вхали. От известно време обаче се чувствал провален като актьор, тъй като с годините свикнал да играе все една и съща роля – на лигльо, който остроумничи за щяло и нещяло. Тормозел се от постоянните подхвърляния, че е бездарен, не става за друго, освен да се прави на тъп и глуповат, и от призивите да го свалят от ефир, с които от години се пълнят форумите и социалните мрежи.

Говори се, че Димитър Рачков всъщност нямал нищо общо с публичния си образ на лековат и вечно усмихнат клоун. В живота той бил по-скоро тих и затворен. С годините започнал да се дразни, че много зрители не правят разлика между самия него и ролята, с която излиза на екран.

В момента Рачков и Зуека са водещи на популярното шоу „Маскираният певец“ и не пропускат всеки един момент да се правят на остроумни клоуни. Рачков обаче вече е решил да разчупи клишето и започнал да си търси други роли в театъра – пише изданието.

kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook