img

Актьорът Димитър Баненкин шокира всички: На Алекс ще й олекне след смъртта на Иван Ласкин!

/
/
/
984 Views

Алекс Сърчаджиева получи много съболезнования от приятелите си, видя trg!

Смъртта на Иван Ласкин почерни новата година за Алекс Сърчаджиева. Актрисата не преживява трагедията сама, а може да се опре на многото си приятели.

Димитър Баненкин поднесе съболезнованията си на Алекс Сърчаджиева по много странен начин

Актьорът Димитър Баненкин обаче разтресе социалната мрежа със своя начин на изказване на съболезнования. Той използва малко по-остър език, който не всеки може да разбере, забеляза Kliuki.bg.

„И отново се осмелявам да прекрача табу…!

Не разбирам защо, когато някой колега си отиде от този свят, независимо по какви причини, изведнъж всички във ФБ започват да го оплакват, да изливат тиради, да се вайкат, да го срещат в отвъдното с “духа” на Чочо, Чечо и др. прекрасни колеги, макар да знаят, че няма как да стане, да “ронят сълзи” за някой, който дори не са познавали лично, вкл. и аз, ако трябва да бъда откровен.

Всички знаем, че това тук ще продължи три дни.

И как пък изведнъж отново Иван стана толкова талантлив и защо никой не говореше за него приживе, особено в последните години?!?

Мисля, че ФБ е пълен с лицемерие и фалш.

Това е, което мисля.

И за да бъда разбран правилно, не бях изненадан от смъртта на Иван, а мисля че и никой не беше. Беше дълго, тягостно, мъчително сбогуване както за него, така и за Александра и децата им, с някаква малка надежда за живот. Обичали са се безкрайно и съм сигурен, тя ще намери сили да се пребори с болката и колкото и парадоксално да звучи, дори ще ѝ олекне до известна степен.

Защо олекне?!?

Защото когато я видях последния път, изглеждаше изтощена, отслабнала, с кръгове под очите и ми стана мъчно, истински мъчно! Защото знам, че е била неотлъчно до него, отказвайки ангажименти, губейки радостта от живота, мъчила се е заедно с него!

Надявам се да не ми се обидиш от написаното!

Просто съм до болка откровен!

Нека всички, които са го познавали, да се сбогуват тихомълком с него, идете на погребението, почетете паметта му, но моля ви, без тези “тиради” и “ридания” и негови цитати тук.

Александра, приеми моите най-дълбоки съболезнования!“ – написа Баненкин на стената на профила на Алекс Сърчаджиева.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook