img

Адвокат Марковски за СРС-та на Иванчева: Не съм като шопа и жирафа, но те се появиха до мадама по бански, дали са истински?!

/
/
/
662 Views

Прокуратурата пресича на червен светофар и ще бъде сгазена, ако тя е публикувала тези материали, свързани със СРС-тата, който се появиха по делото на Десислава Иванчева. Това заяви в сутрешния блок на България Он Еър адвокатът на бившата кметица на столичния район „Младост“ Марин Маринов.

„Кой може да каже, че това, което се върти в интернет пространството, редом до реклама на дама по бански, е истинско?“, попита защитникът й.

„Коментира се, че тя е искала дарения, а си е слагала парите в джоба е абсолютна клевета. Който го твърди може да си получи едно дело за клевета. По делото няма нито един свидетел, заявявам го абсолютно сериозно и отговорно, който да каже, че му е искала пари. Всички те са категорични, че когато тя е искала дарения категорично ги е искала под формата на материален труд – това го казва всички свидетели по делото“, поясни още адвокатът.

„Нас не ни е страх от огласяването на тези СРС-та, защото там няма нищо, което да ни притеснява“, каза още Марковски.

Той призна, че по делото има СРС-та и те са пренесени на хартия, но все пак поясни: „Не мога да съм като шопа и да викам, че такова животно като жирафа няма. Но това, което се върти по сайтовете не се знае дали са същите. Мисля, че искат да накарат хората да мислят, че Иванчева е престъпница. В тези СРС-та няма доказателства, които да уличават Иванчева в престъпление“.

„Има опасност тя да катастрофира със здравето, ако остане в ареста“, завърши защитникът на Иванчева.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook