img

Адвокат Марковски за делото на Иванчева: То представлява низ от компромати, които са изключително примитивни

/
/
/
953 Views

„В наказателното право не се ли намира истината, невинни хора гърмят по затворите. Делото на Иванчева представлява низ от компромати, които са изключително примитивни. Няма нито една среща между Иванчева и Ваклин – нито една. Единствената среща е в кабинета на Иванчева, където тя се е държала с него хладно и рязко“. Това заяви в ефира на bTV адвокат Марин Марковски, който е защитник пред Темида на спипаната с подкуп кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, пише Блиц.

„Разбира се, че могат да се вземат пари и без да се срещнат. Въпросът е дали посредникът е поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева. Не обвинявам прокуратурата. Има много хора, които искат да затрият кметицата.

Иванчева категорично не е била осветена. Понякога прокуратурата прави такива неща, че ми пресъхва устата. Тя единствено има около 2 квадратни сантиметра по външната дясна част на дланта. Когато тя е писала възражение е станало това пренасяне. Забележете колко е просто. Може ли да се броят пари, когато имаме осветяване на 2 сантиметра в дясната част?“, попита Марковски.

Полицайката хваща Иванчева за устата, за да не крещи, че иска адвокат. Иванчева е имала следа от светещ прах и под носа. Може ли с дамския мустак да се броят пари. Това ли е светването на коледната елха?“, негодува още защитникът на скандалната кметица.

„Чел съм записите, такъв израз: „Поставили сме Ваклин на колене, да си плати“, няма! Няма казвано, че трябва да се дават пари и да се вземат пари от Ваклин. Няма нещо, което да ги изобличава.

„Освен за тези 70 000 евро тя има обвинение че е искала 500 000 евро и то е страховитото. За него няма нито едно доказателство! Не е забранено на един кмет да каже на инвеститор да направи детска площадка, то е достойно. Хайде да не обвиняваме една кметица, която иска да има зеленина в „Младост“.

С божията помощ и моята, надявам се Иванчева да бъде пусната от ареста“, завърши адвокат Марковски.

Източник: petel.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook