img

Адв. Хаджигенов: Борисов е много уплашен. Вече вижда бай Ставри

/
/
/
460 Views

Борисов е много уплашен. Той вече вижда бай Ставри*. Буквално. И не, ние никога не сме оставяли Борисов да лъже. Нямаше причина да го направим и сега.

И за „Барселонагейт“ излъга. Никой никога не е твърдял, че Борисов лично има къща, а че по един или друг начин е осигурил парите за къщата. Борисов е примитив. Той опитва каквото може. Още живее в света на джипката.

Това каза адв. Николай Хаджигенов от „Ние идваме“ в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+.

„Това, което Борисов направи, бих го нарекъл „телевизионна мастурбация“. Говори сам със себе си, разбира се, харесва се и всичко е наред. И да, Борисов излъга. Докато беше на власт това някак не беше удобно да го казваме и го казвахме едни трима души и половина, че Борисов лъже всеки път“, коментира той поредното отричане от страна бившия премиер Бойко Борисов, че има нещо общо с „БарселонаГейт“.

„Той каза (б.р. Бойко Борисов) нещо от сорта, че не е имало подслушвания, а твърдяха, че имало стотици. Всъщност, Борисов, хиляди са. Временната комисия в 46-тото Народно събрание, на която бях председател, приключи с решение на НС, публикувано в Държавен вестник. Доказателствата, които комисията събра, са за 928 души, които са подслушвани. По данните от търсачката на BIRD са над 3000“, добави юристът.

„Не ви трябва нищо, за да видите, че корупцията и мафията си имат държава все още. Имат си главен прокурор все още. И той прави всичко това, за да защити Борисов, себе си, ДПС, ГЕРБ. С Гешев и без правосъдна реформа ние вървим назад. Ние не можем да повдигнем обвинение на никого. Ние искаме не просто премахването на Гешев, а цялостна реформа на обвинението“, заяви представителят на „Ние идваме“.

*Изразът е една от многото култови реплики във филма „Опасен чар“, комедия от 1984 г. на режисьора Иван Андонов. Точният цитат е на Тодор Колев, който играе измамника Орловски, към частника Седларов (Георги Русев), като целта на репликата е да го сплаши:

„Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор. От мен един съвет – килия 216, втория етаж, южното крило. При бай Ставри, познавам го лично. Човекът е строг, но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте още млад, ще излезете запазен.”

 

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook