img

Адолф Хитлер убил племенницата си след скандална връзка

/
/
/
784 Views

Адолф Хитлер е имал интимни отношения с племенницата си, която е намерила смъртта си заради него.

Извращенията на фашиста Адолф Хитлер не са едно и две и за тях ще се говори още години наред. Наскоро една скандална подробност от интимния свят на жестокия лидер отново дойде на дневен ред. Той е имал връзка с племенницата си Хели Раубал, след което я е убил!

Когато е на 19 години, девойката започва работа като икономка в дома на Адолф Хитлер. По това време двамата си имали връзка. тя със сигурност е била по негова инициатива и без възможност от нейна страна да се съпротиви на кръвосмешателството. Властта на немския фашист се увеличавала правопропорционално на неговия контрол върху живота на Хели.

Тя била принудена от него да загърби семейството си и да го придружава на официални срещи и визити. Скоро след това Адолф Хитлер споделил за връзката си с девойката със воя шофьор Емил Морис. Неочаквано, това довело до раздор в необичайната двойка, пише blitz.bg.

Не се минало много време и Хели Раубал била намерена мъртва в имението на немския лидер. Според официалната версия, причина за смъртта й е самоубийство. Но легендите и до днес разказват, че Адолф Хитлер собственоръчно е застрелял племенницата си. Причината ще си остане загадка, но след смъртта й той заявява, че тя е била любовта на живота му.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook