img

Аделина Радева се фука с чанта за фитнес за 250 лв

/
/
/
306 Views

Аделина Радева няма разходи за такси и градски транспорт, защото колегата й от сутрешния блок на Нова Виктор Николаев я кара навсякъде с автомобила си, научи ТРГ.

Той всяка делнична сутрин я взима от къщи за работа, а често я вози и от службата към дома. През седмицата я метна и до мола, за до може тя да си купи чанта за фитнес.

След като в понеделник Виктор я остави пред търговския център на „Цариградско шосе”, Аделина проведе кратък телефонен разговор и изпуши една цигара на входа. После влезе през парадната порта и се отправи към магазин за спортни стоки. Там набързо хвърли око на предлаганите да продан артикули, но не си хареса нищо и се насочи към изхода.

2 минути по-късно Аделина вече оглеждаше дрехите и аксесоарите в друг бутик за екипировка. На това място погледът й бе привлечен от марков сак.

Радева помоли продавачката да й разопакова бялата чанта, сложи я на рамо и застана пред огледалото. А щом се хареса, отиде на касата да я плати.

Оказа се, че сакът не е никак евтин – цената му беше 250 лв.

Журналистката извади три стотачки, изчака да й върнат ресто и напусна доволна магазина. С това обаче шопингът й в мола не приключи. Водещата се качи и на втория етаж на търговския център, където също посети няколко бутика, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook