img

Ад в поп фолка: „Пайнер“ се разпада, певиците в паника

/
/
/
417 Views

„Пайнер” се разпада, а големите звезди на чалга промоутъра бягат, узна ТРГ. На големия концерт на компанията, който мина на 3 ноември, отсъстваха едни от най-известните изпълнители – Фики Стораро, Емилия и Преслава.

Фики Стораро се оправда с турне в Щатите, макар че и двете събития са планирани отдавна и той е имал възможност да нагласи датите така че да присъства и на двете събития.

След Фики бомба хвърли и Емилия. Тя не даде обяснения за причината, но отбеляза, че е заета с нови проекти. Не пропусна да подчертае, че е в прекрасни отношения с продуцентите си, но смята, че след 20 години във фирмата може самостоятелно да преценява кое е полезно за бъдещето й.

Най-шокиращо е отсъствието на Преслава от списъка. Никой така и не разбра какви са мотивите за отсъствието й, пише Галерия. Феновете се чудят с какви ангажименти е заета, след като наскоро пусна дуетно парче с Галин и чисто нов албум.

Говори се, че Преслава отказала участие, за да не се засича с врагинята Галена. Освен това страстите около новия й нос не са утихнали и в социалните мрежи още й се подиграват , че е станала като близначка на Галина Генчева.

Отсъствието на големите звезди от концерта повдига въпроса какво се случва в „Пайнер”.

Повече от ясно е, че Митко Димитров отдавна не може да контролира по-известните си изпълнители, а за да покрият тяхната липса, на предстоящото събитие ще пеят младите му открития. Те обаче няма да запълнят липсата на популярните си колеги, нито на Коцето, който също напусна компанията на Пайнера , а винаги взривяваше публиката.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook