img

7/8 на война с bTV: Слави трепе Цитиридис с протеже на Гала

/
/
/
433 Views

Слави Трифонов и телевизията му 7/8 са решили да довършат шоуто на Николаос Цитиридис по bTV, научи ТРГ.

 И то не с какво да е оръжие, а с приятелка и протеже на водещата Гала.

Преди дни стана ясно, че Деляна Маринова-Джуджи е намерила поредната медия, в която да пръска своя чар и блясък.

Този път това е телевизията на Слави Трифонов. Веселата блондинка прие участие във „Вечерта на Северозапада” по 7/8 ТВ и, според слуховете, не смята да остава само с това единично появяване в ефира на Дългия. Надявала се при възможност да се уреди със собствено предаване или поне с рубрика в някое от вече съществуващите.

 Слави трепе Цитиридис с протеже на Гала

Закръглената чаровница не прави планове да блести самостоятелно в телевизията на Дългия. Заедно със себе си тя смята за вземе и най-новото си протеже, с което напоследък е неразделна. Това е тв водещата Константина Живова, пише „Уикенд“.

Двете бяха колежки преди време в телевизия „България от ер”, където заработваха като лица на дамско шоу. Очевидно са си допаднали много, защото не прекратиха контактите си, след като предаването им бе свалено от ефир преди доста време. Продължиха да се срещат, за да обсъждат женски клюки и да обмислят нови проекти. Двете дами наскоро направиха собствена рубрика в Инстагам, но се говори, че амбициите им не се простират единствено в интернет, където всеки, който иска, може да си направи рубрика, канал, сериал и каквото още реши. Мечтаели за нещо сериозно и престижно, а именно – ново предаване в телевизия.

След като миналото лято си събра багажа от „България от ер”, Джуджи направи опит да се върне на предишното си работно място – в „На кафе” при Гала.

Но успя да пробие там само като гост без никаква надежда да получи трудов договор. Ето защо започна да търси други начини да блести в публичното пространство, а именно – шоуто в Инстаграм заедно с Константина. Благодарение на последната, която е родом от Монтана, Джуджи получила покана за участие именно във „Вечерта на Саверозапада” при Слави Трифонов. Според слуховете, от рейтинга на въпросното предаване зависи шансът на двете дами да направят и собствено шоу при Дългия. Но точно какъв е той, засега се пази в тайна.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook