img

6 качества на жената Стрелец, заради които всеки мъж би бил късметлия да я има в живота си!

/
/
/
332 Views
loading...

Няма как да не го отбележим. Те са харизматични, мили, понякога твърде директни, но винаги премерени и здраво стъпили на земята, няма човек който да не ги обожава, ако ги познава!

Да обичаш жена Стрелец е предизвикателство, но какво кара един мъж да се влюби толкова силно в едно стрелче? В следващите 6 точки  от ТРГ сме подбрали най-ярките качества на тази прекрасна зодия, които ги правят толкова незабравими за силния пол:

1. От километри ще познае, ако нещо те притеснява.

И веднага ще потърси начин да ти помогне. Жената Стрелец притежава умението да усеща нещата в зародиш, независимо дали си имал лош ден или личен проблем, тя ще усети тревогата и ще направи всичко възможно да те утеши или да помогне с все сили.

Жените стрелец се раздават истински за партньорите си, както биха го направили за самите себе си!

2. Много държи на семейството и дома.

За една жена Стрелец, дома и семейството са всичко, тя цени семейното огнище и семейните ценности. Стрелците нямат нужда от хиляди левове за да бъдат щастливи, стига им родителите, партньора и децата им да са здрави, за тях това е най-голямото богатство.

3. Не е от жените, които се впечатляват от скъпи парцали!

Една откъсната от градината роза ще й донесе много повече щастие! Те ценят дребните неща, колкото и тривиално или клиширано да звучи. В днешно време всеки повтаря как цени малките жестове, но се нацупва, когато получи за Св. Валентин просто едно цвете. При жените Стрелец това не може да се случи… те ценят всяко едно цветенце, жест или дума повече от всеки един смарт телефон или дрешка.

4. Докато я обичаш и уважаваш, ще ти бъде безрезервно вярна.

Жената Стрелец за разлика от Скорпиона например, се славят с изключителната привързаност и вярност към партньорите си. Те осъзнават, че има милиарди красиви хора по света с които може да се изневери, но избират да бъдат с човека до тях и да го обичат и уважават.

5. Прощава, но не забравя!

Жената стрелец прощава доста често и това е една от малкото й слабости, но не си мислете, че тя ще забрави всичко и ще започне на чисто. Те анализират ситуацията и си взимат поука, чакат и търпят, докато не им кипне канчето и след поредната изцепка не ви бият шута без никога да погледнат назад.

Двете крайности за тях важат с пълна сила!

6. Перфектната майка на децата ти!

Може би най-ценното качество на една жена Стрелец е майчината загриженост и възпитание… Те обожават децата и за тях поколението е смисъла на живота. Една жена Стрелец никога не би била с партньор, който няма намерение да създаде семейство и отгледа деца.

Жените Стрелец са наистина прекрасни създания и всеки, който поне веднъж се е докоснал до тяхната любов може да го потвърди. Перфектния партньор, майка и колега.

Коментирай чрез Фейсбук
5.0
01

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!