img

5 причини, които ще ви убедят, че Телецът е най-добрия ви приятел!

/
/
/
1834 Views

Без съмнение, всяка зодия има своите силни и слаби страни.

Някой е силен в личните отношения, друг предпочита самотата, някой е философ, друг е философ и мъдрец. Изхождайки от това, много астролози признават, че Телецът е зодията, с която е най-добре да се поддържа приятелство. Защо това е така?

1. Те са лоялни

Телецът се смята за най-верния знак. И ако вече са започнали отношения с някого, те ще направят всичко възможно да запазят тези отношения в уважение и любов. Те ще са последната зодия, която ще ви предаде и ще ви остави с празни ръце.

2. Те знаят, че приятелството е най-важно от всичко

През целия си живот Телецът се учи или се опитва да се развива. В отношенията си с вас той няма да се стеснява да споделя знанията си и това, което е постигнал. Но най-важното – Телците винаги интуитивно разбират, че отношенията са важни и за двамата. И за да ги съхранят, те ще се трудят, ще се опитат да опознаят човека, с когото дружат, и ще бъдат себе си в тези отношения.

3. Имат отлично развито чувство за хумор

Вашият приятел Телец винаги ще се смее заедно с вас, над вас, над себе си и над всички останали. И то не от глупост, а защото ще намира смешното там, където другите трудно могат да го намерят. Телците знаят, че животът е твърде кратък, за да не смееш, ако имаш такава възможност.

4. Приемат ви такива, каквито сте всъщност

Телецът винаги ще ви каже истината в лицето, но само тогава, когато това е наистина необходимо. При това трябва да знаете, че той го е направил само от добри намерения. Те ще ви кажат как ви стои роклята, но не за да ви обидят, ако не ви отива, а за да бъдат полезни. Ами ако ви прави дебела? Ето защо само в Телеца ще откриете най-добрия слушател и съветник.

5. Те са упорити

Упоритостта е една от основните черти на Телците, но само в добрия смисъл. Естествено, има моменти, когато упорството им се проявява в лоша светлина, но тя най-често помага, отколкото пречи.

Достатъчно е да се сетите за верността на Телците – това е едно от следствията на упоритостта им. А в живота тя се проявява тогава, когато изглежда, че вече няма никаква възможност за победа. Но вашият приятел Телец винаги ще намери начин, дори ако трябва да продаде бъбрека си или да излети до Северния полюс – ще го направи.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook