img

17 неща, които само момичетата от зодия Риби ще разберат

/
/
/
394 Views
loading...

Ако си зодия Риби, ти имаш прекрасни лични характеристики (творчески и емпатични) или лоши навици (като това да преглъщаш чувствата си).

Освен че се управлява от планетата Нептун и други неща като храна и емоции, тук са събрани куп интересни неща, които характеризират жената-Риби, според ТРГ.бг:

1. Постоянно ти казват, че си твърде “емоционална”. Съвсем спокойно можеш да добавиш “плачене” като умение от трудовата ти биография.

2. Склонна си да се губиш в мислите си по всяко време. Нека прекараме 40 минути под душа, представяйки си какво е да си русалка!

3. Трудно взимаш решения. Прекарваш нездравословно количество време, обмисляйки дали искаш юфка по арабски или пилешки хапки… преди да се отдадеш и на двете.

4. Ти си невероятно гневна… и го знаеш. Сменяш настроенията си по-често от бельото си. Това е сериозно.

5. Но енергията ти постоянно привлича хора, които не могат да ти се наситят.

6. Невероятно интуитивна си, което ти позволява с лекота да се сприятеляваш с непознати. Имаш толкова най-добри приятели от купони по дискотеките и домашни партита, че си им загубила бройката.

7. Понякога ти лепват етикет “срамежлива”, когато просто не ти се говори с определени хора. Не си тиха, просто някои хора не заслужават компанията ти.

8. Колкото и да обичаш да си социална, наистина се наслаждаваш на времето си сама. Нищо не може да се сравни с това да хапваш, да четеш, да спиш, да си гледаш сериалчето на спокойствие!

9. Когато влезеш в самотните си фази, завличаш и приятелите си по-често, отколкото ти се иска да си признаеш. Кралица си на това да прочетеш съобщението и да забравиш да отговориш през следващите 3 дни.

10. Ти си невероятно чувствителна, затова мразиш и активно избягваш конфронтации. Предпочиташ да имаш обрив под мишниците, отколкото да се разправяш с идиоти.

11. Наистина си амбициозна, но понякога имаш проблем с това да придвижваш целите си към действие. Харесваш идеята да участваш в маратон, но когато дойде време да тренираш… предпочиташ да плануваш колко километра ще избягаш… докато хапваш порция пържени картофки.

12. Най-щастлива си, когато изразяваш себе си чрез писане, танцуване, музика или мода. Или чрез стресово преяждане, плачене да ти олекне и липсинг на старите парчета на Кичка Бодурова.

13. Смяташ, че любовта е красива, но не можеш да се наситиш на самостоятелния си живот. Нищо не ти доставя такова удоволствие като да бъдеш във връзка… с храната.

14. Празниците те правят супер сантиментална. Или си наистина щастлива, или си наистина депресирана, в зависимост от това колко коледни сладки си изяла.

15. Имаш убийствена памет и никога не забравяш лошото. Никога няма да простиш на майка си, че когато беше на пет, ти каза, че витамините са бонбони, които ти даряват супер сили. Никога.

16. Ти си чудесен слушател и всеки идва при теб с проблемите си. Щеше да бъдеш чудесен терапевт, ако не беше толкова емоционално нестабилна!

17. Пука ти за другите, но понякога забравяш да даваш и на себе си същите грижи. Не забравяй да оставяш малко любов и за себе си, момиче! Ти го заслужаваш.

17 неща, които само момичетата от зодия Риби ще разберат
5 (100%) 1 vote[s]

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!