img

10 причини защо Телците са най-добрите приятели, които някога сте имали!

/
/
/
1327 Views

Телците са най-приятелските хора на планетата. Те са олицетворение на увереност, мъдрост и авторитет. Ето 10 качества подбрани от ТРГ, които прекрасно отразяват Телеца:

Те са много инатливи

Телецът и инатът са синоними. Ако кажете, че нещо е невъзможно да се направи, Телецът ще преобърне света, за да ви докаже обратното. Дори ако бушува ураган, има земетресение или наводнение, всички полети са отложени и изобщо не трябва да напускате дома, те все пак ще отидат с вас на почивка на Бахамите.

Знаят какво е добро за вас.

Силните страни на Телеца понякога могат да бъдат и техни слабости – една от тях е инатливостта. Те често смятат, че техният път е най-подходящият и всички останали трябва да последват примера им. И ако вие не сте съгласни с тях, ще започнат дълги дебати по този повод и все пак ще постъпят по своя начин.

Ще бъдат с вас до края.

Телците са сред най-верните, ценят отношенията, основани на любов и взаимно уважение. Любовта и предаността на Телците засенчват упоритите им глупости и позволяват на приятелите да търпят Телеца в продължение на много години.

Те обожават вкусната храна.

Храната е любимият фетиш на Телците, нещото, заради което си заслужава да живееш. На земята няма любов подобна на влечението на Телеца към храната, особено ако това е деликатес или ексклузивно ястие от френски шеф готвач.

Те са уверени в себе си.

Телците не са горделивци, но знаят колко струват. Не им пука за това какво мислят хората за тях и са абсолютно уверени в своето съвършенство.

Техният девиз е “Живеем само веднъж”.

Понякога Телецът може да е толкова увлечен от планирането на бъдещето, че да забрави да живее тук и сега. “Живеем само веднъж” е девизът им когато трябва да решат дали да работят над важен проект сега или да зарежат всичко и да заминат за Гърция.

Готови са да простят и забравят.

Да, Телецът ще ви прости пак и пак. Те не обичат да изгарят мостовете окончателно и не обичат да се сърдят. Но всеки път когато ви прощават, ги отдалечавате от тях. И някой ден няма да ги видите до вас.

Знаят кое е важно.

Телецът се учи през целия си съзнателен живот и обича да използва всяка възможност, за да развива своя ум. Телецът обича да “демонстрира своя интелект” на тези, с които влиза в контакт.

Те са отлични шегаджии.

Смехът прави всичко по-добро. Телецът ще се смее заедно с вас и над вас. Но най-важното е, че умее да се надсмива и над себе си.

Приемат всяка ваша страна.

Винаги може да бъдете самите себе си до Телеца. Той е чудесен слушател и винаги ще ви подкрепи.

Източник: Ко4

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook