img

10 неща, които не знаете за имението Плейбой

/
/
/
1041 Views

Имението, в което живееше Хю Хефнър – имението Плейбой, e легендарно.

То дори си имаше риалити шоу през 2000 година, в което основните звезди бяха трите приятелки на Хефнър, които живееха с него там по онова време – Кендра Уилкинсън, Холи Мадисън и Бриджит Маркард. Медисън дори написа книга за престоя си там.

Въпреки това, шоуто не можа да покаже изцяло много интересни факти около имението. Вижте 10 интересни факта за имението на Плейбой, които може би не знаете:

Това е един от малкото частни домове в Лос Анджелис, които имат разрешително за зоологическа градина.

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (2)
Освен красиви жени по бански, тук може да видите и много животни. Хефнър държи няколко вида птици, пауни, фламинго, маймуни и др.

Имението не е собственост на Хю Хефнър!

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (3)
Хефнър живее там, но не е собственик на къщата. Истинското имение на Плейбой е в Чикаго. Хефнър се мести в дома в Калифорния през 70-те години. Имотът е собственост на компанията, а Хефнър го ползва под наем.

Има разрешително за фойерверки по всяко време.

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (4)
Хю може да има заря, когато си пожелае. Разрешителното за фойерверки не е единственото, което домът има. Това е единственият дом в Лос Анджелис с постоянен лиценз за пиротехника.

Предишният собственик е майстор на шаха.

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (5)
Плейбой купува имота през 1971 година. Той е построен през далечната 1927 година. Предишният собственик в известният гросмайстор Луис Д. Статъм.

Има персонал от 70 души (зайчетата не се броят)

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (6)
Има нужда от много хора, за да се поддържа това голямо имение. Тук работят 70 души, сред които готвачи, иконом, чистачки, охранители, хора, грижещи се за животните и др.

Знаковият полилей!

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (7)
Хефнър е правил на няколко пъти значителни ремонти в дома. Той е поставил много дърво в интериора, купил е антични предмети. Полилеят в спалнята на Хефнър е сред най-модерните предмети в дома. Той е кристален и е украсен с… бельо на момичета, които са преспивали в спалнята.

Площта е над 1858 кв. метра.

10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (8)
В риалити шоуто по телевизията се показват само части от дома. Той всъщност е огромен – малко над 1850 кв. метра. Към него има 5.3 акра земя. Доста момичета сигурно са се губили из коридорите през годините.

За имението има написана книга.
10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (9)
През 1998 година излиза книгата Playboy Mansion: If You Don’t Swing, Don’t Ring.

Къщата се е появявала в много филми и ТВ предавания.
10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (10)
Гледалили сте „Ченгето от Бевърли Хилс“? Значи сте виждали и именито. Виждали стего също и в сериалите: Сексът и града, Entourage, Принцът на Бел Еър и др.

Вътре е мръсно! (в истинския смисъл на думата)
10 неща, които не знаете за имението Плейбой - Magazine (11)
Мислите си, че след като има персонал от 70 души, къщата трябва да е безупречна? Оказва се, че това не е така. Няколко момичета, които са живели в нея, казват, че вътре е доста мръсно. Прахът не се бърше редовно от всички антики, а много от животните, за които споменахме, не са обучени и вършат естествените си нужди, където им падне, включително вътре в къщата. Миризмата в дома се описва като „неприятна“ от доста от момичетата.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook